De jeugdwerking is op zoek naar (gediplomeerde trainers). 0495/25.28.61:
Kom gerust onze spelers eens aanmoedigen op de terreinen van KRCB :


KRC Bambrugge neemt deel aan de FOOT PASS omdat we de kwaliteit van onze voetbalclub willen verbeteren en KRCB op de kaart willen plaatsen.

Op deze manier krijgen we een advies van de KVBV, een kwalitietslabel, … en kunnen we onze club verder uitbouwen naar de noden van onze spelers/ouders en kunnen we de toekomst van onze jeugdwerking verzekeren!

 

Scoor met Foot PASS! 

Als club scoor je altijd met Foot PASS! Je zet niet alleen jouw club op de kaart, maar werkt ook verder aan de kwalitatieve uitbouw van jouw jeugdopleiding. Toekomst verzekerd! 

 

1. Geniet mee van subsidies uit het 'jeugdfonds' van de VFV!

De Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV) heeft een nieuw project opgestart om de kwaliteit van de jeugdwerking in haar clubs te verbeteren. Hiervoor wordt officieel samengewerkt met Foot PASS voor de uitvoering van een objectieve audit in de clubs. Deze audit leidt echter niet alleen tot concreet advies, maar zal ook de mogelijkheid bieden om aanspraak te maken op werkingssubsidies uit een nieuw jeugdsportfonds. Let op, ook voor het laten uitvoeren van de audit worden subsidies voorzien! Een unieke kans dus om de kwaliteit van jouw jeugdopleiding te laten meten en hiervoor ook nog eens financieel ondersteund te worden.

 

2. Onderscheid je met een kwaliteitslabel

Vandaag wordt veel belang gehecht aan kwaliteit. Niet alleen de ouders, maar ook de trainers, de sponsors en de overheid verlangen steeds meer van de club. Laat hen weten dat jullie voor kwaliteit staan! Met het Foot PASS kwaliteitslabel kan je hen overtuigen.

 

3. Dé kwaliteitsgids van het jeugdvoetbal

Via onze online catalogus vindt iedereen dé kwaliteitsclub in zijn of haar buurt. Jouw club krijgt voor minstens drie seizoenen een vaste plaats in deze gids, zeg maar de ‘guide Michelin’ van het Belgisch voetbal.

  

4. Verbeter de kwaliteit van jouw jeugdopleiding 

Maar er is meer dan alleen het kwaliteitslabel. Wij analyseren de jeugdopleiding volgens het profiel dat best bij je club past. We toetsen daarbij de theorie aan de praktijk, objectief volgens gestandaardiseerde procedures. Op basis van deze analyse ontvang je een individueel rapport met de sterke en zwakke punten van jouw jeugdopleiding. Bovendien geven wij je concrete adviezen om de werking verder te perfectioneren.

  

5. Quality in Sports Happening  

Om de resultaten van alle deelnemende clubs officieel bekend te maken, wordt elke club uitgenodigd op de jaarlijkse Quality in Sports Happening. Clubs ontmoeten elkaar in een aangename en feestelijke sfeer waarbij nieuwe contacten kunnen gelegd, ideeën en ervaringen kunnen uitgewisseld worden. Met andere woorden, dé netwerkplaats bij uitstek voor iedereen binnen het jeugdvoetbal!

 

 

 

 

Laatste Nieuws

06/08 KRCB verslaat Hades Hasselt (2de Amateur) in de 2de ronde van de Beker van België

19/07 Kalender voorbereiding eerste ploeg + reserven

21/06 INFO/PASAVOND KRCB JEUGD

16/04 KRC BAMBRUGGE - AVANTI STEKENE 2 - 1

Na de rampperiode van de voorbije weken waarin we in nauwe schoentjes terecht kwamen hadden we gisteren in Bambrugge een echt mirakel nodig om ons wat zekerheid te geven tot het behoud in ons eerste jaar in Eerste provinciale. Vraag die we ons allen mogen en moeten stellen, is niet zo ver te zoeken voor onze club. “Hoe is het mogelijk dat we het zo ver hebben laten komen” . Bambrugge ligt een heel end van Oostakker en nog veel verder af van Lourdes en het is mij niet bekend of bij ons daar al ooit mirakels gebeurd zijn.

Lees meer...

26/03 KRC BAMBRUGGE - SV MELSELE 0 - 2

Een prachtige lentezon zette gisteren onze Lindekouter in de mooiste kleuren die ons hartje warm maken. De azuurblauwe uitrusting van de spelers uit Melsele en de geel zwarte van onze jongens op het frisgroene tapijt, toonden ons hoe prachtig kleuren wel kunnen zijn. Zelfs voor een kleurenblinde als uw verslaggever was ik aangenaam verrast om er een deel van te kunnen aanschouwen. Nog meer was ik verrast toen ik plots en totaal onwetend mijn vijfjarig kleinzoontje Raùl en zoontje van oud-speler Ruben Schepens, aan de hand van onze voorzitter Stefan het veld zag opstappen om er de matchbal te komen aanbieden en er zelfs de aftrap mocht meegeven.

Lees meer...

Ander nieuws uit Erpe-Mere

Onze Jeugdploegen

Contact

Phone 053/62.74.00 Kantine

Phone0495/25.28.61 Jeugdcoördinator Geert

Phone0478/42.31.87 TVJO Jens Vanderghote

email info@racingbambrugge.be

web www.racingbambrugge.be

© 2017 RacingBambrugge   |  Bezoek ons op www.RacingBambrugge.be