De jeugdwerking is op zoek naar (gediplomeerde trainers). 0495/25.28.61:
Kom gerust onze spelers eens aanmoedigen op de terreinen van KRCB :

Als jeugdopleiding van KRC Bambrugge willen we voornamelijk voetballertjes uit eigen streek de kans geven het voetbalplezier te ontdekken. Kwaliteitsvolle trainers staan hen hierin bij en het voetbalplezier staat steeds centraal. Verder willen wij onze spelers zich laten ontwikkelen om ze op latere leeftijd een kans te geven zich bij ons eerste elftal aan te sluiten. Dit is voor ons van essentieel belang omdat op deze manier onze club zich heeft opgewerkt tot eerste provinciale. De ambitie van ons eerste elftal is zich hier te handhaven en daarvoor rekenen ze nog steeds op de eigen jeugd. Onze jeugdploegen gooiden in het verleden vaak hoge ogen en deze kwaliteit willen wij blijven nastreven.

 We proberen om iedereen zowel motorisch als sociaal zich te laten ontwikkelen. Ook de iets minder begaafde spelers willen we in staat stellen stappen vooruit te zetten en zo nog meer voetbalplezier te vinden. Hiervoor stellen wij niet alleen de trainers maar ook de ouders verantwoordelijk. Wij vragen de ouders dat ze onze jongens op een positieve manier aanmoedigen en ook naast het terrein een hechte groep te vormen.

Als relatief kleine club zijn we ook erg gesteld op sociale activiteiten zoals de Sint die onze spelertjes een bezoekje komt brengen. Dit kadert in de positieve sfeer die we willen scheppen en als familiale club willen uitdragen.

Omdat we bij Bambrugge iedereen de kans willen geven zich bij ons aan te sluiten proberen we een zo laag mogelijk lidgeld aan te rekenen.

 

Laatste Nieuws

06/08 KRCB verslaat Hades Hasselt (2de Amateur) in de 2de ronde van de Beker van België

19/07 Kalender voorbereiding eerste ploeg + reserven

21/06 INFO/PASAVOND KRCB JEUGD

16/04 KRC BAMBRUGGE - AVANTI STEKENE 2 - 1

Na de rampperiode van de voorbije weken waarin we in nauwe schoentjes terecht kwamen hadden we gisteren in Bambrugge een echt mirakel nodig om ons wat zekerheid te geven tot het behoud in ons eerste jaar in Eerste provinciale. Vraag die we ons allen mogen en moeten stellen, is niet zo ver te zoeken voor onze club. “Hoe is het mogelijk dat we het zo ver hebben laten komen” . Bambrugge ligt een heel end van Oostakker en nog veel verder af van Lourdes en het is mij niet bekend of bij ons daar al ooit mirakels gebeurd zijn.

Lees meer...

26/03 KRC BAMBRUGGE - SV MELSELE 0 - 2

Een prachtige lentezon zette gisteren onze Lindekouter in de mooiste kleuren die ons hartje warm maken. De azuurblauwe uitrusting van de spelers uit Melsele en de geel zwarte van onze jongens op het frisgroene tapijt, toonden ons hoe prachtig kleuren wel kunnen zijn. Zelfs voor een kleurenblinde als uw verslaggever was ik aangenaam verrast om er een deel van te kunnen aanschouwen. Nog meer was ik verrast toen ik plots en totaal onwetend mijn vijfjarig kleinzoontje Raùl en zoontje van oud-speler Ruben Schepens, aan de hand van onze voorzitter Stefan het veld zag opstappen om er de matchbal te komen aanbieden en er zelfs de aftrap mocht meegeven.

Lees meer...

Ander nieuws uit Erpe-Mere

Onze Jeugdploegen

Contact

Phone 053/62.74.00 Kantine

Phone0495/25.28.61 Jeugdcoördinator Geert

Phone0478/42.31.87 TVJO Jens Vanderghote

email info@racingbambrugge.be

web www.racingbambrugge.be

© 2017 RacingBambrugge   |  Bezoek ons op www.RacingBambrugge.be